14 сентября
13 сентября
12 сентября
11 сентября
10 сентября
07 сентября
06 сентября
05 сентября
04 сентября
03 сентября
02 сентября

Нардеп Олександр Качура працює над розблокуванням проєкту реабілітації поранених військових та людей з інвалідністю

Народний депутат Олександр Качура опікується питанням надання належної допомоги пораненим захисникам та людям з обмеженими фізичними можливостями. На переконання народного обранця, наразі ця сфера потребує великих зрушень, аби забезпечити громадянам з інвалідністю необхідний соціальний захист на рівні держави та проходження реабілітації. Політик вважає, що фокус змін варто визначати, безпосередньо спілкуючись із людьми, які мають інвалідність і зіштовхнулися із недостатньою підтримкою відповідних органів та байдужістю посадовців.

У Шостці парламентар зустрівся із Васильцовим Дмитром – волонтером та спортсменом з пауерліфтингу, плавання та марафонського бігу на інвалідному візку, який не зупиняється перед життєвими труднощами та допомагає долати їх іншим.

«Обговорили проект реабілітації поранених військових та людей з інвалідністю. Його реалізація дозволить більш якісно надавати медичну допомогу для тих, хто її потребує. Але деякі чиновники блокують цей процес.

Направляю відповідний запит!» – написав Олександр Качура на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, днями Олександр Качура відвідав захисників із Сумщини, які несуть службу на Донеччині. Нардеп вивчив нагальні потреби наших бійців, щоб оперативно на них відреагувати, та відзначив кращих воїнів грамотами Верховної Ради.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября