25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля

Нардеп Микола Задорожній – про відбудову амбулаторії у селі Хухра на Охтирщині: «Важливо, щоб люди мали доступ до медичних послуг за будь-яких умов»

Народний депутат Микола Задорожній разом із міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком  проінспектували старт будівництва нової амбулаторії в селі Хухра Чернеччинської громади Охтирського району. Колишню будівлю медзакладу ворог вщент зруйнував прицільним авіаударом.

Вартість робіт становить 24,6 млн грн. Кошти на будівництво «з нуля» були  зібрані фандрейзинговою платформою United24 та розподілені МОЗ на відбудову закладу.

«Росіяни щодня продовжують цілеспрямовано бити по цивільних об’єктах та наносити шкоду нашій медичній системі. За понад два роки 1537 об’єктів медзакладів було пошкоджено та ще 203 зруйновані. Нашим пріоритетом залишається відновлення медзакладів та забезпечення безперебійного надання необхідної медичної допомоги українцям», – зазначив очільник МОЗ Віктор Ляшко.

У свою чергу народний депутат Микола Задорожній наголосив, що сьогодні для відновлення лікарень об’єднуються зусилля держави та благодійників. Будівництво нової амбулаторії у Хухрі надасть доступ пацієнтам до розширеного переліку необхідних медичних послуг попри війну.

«Для нас дуже важливо, аби люди мали доступ до медичних послуг за будь-яких умов, тому всі ми працюємо разом: влада різних рівнів та партнери. Все, аби відновити пошкоджені медзаклади», — сказав парламентар.

За словами Миколи Задорожнього, відбудова амбулаторії  в Хухрі на Охтирщині здійснюється за принципом «build back better» –  тобто «відбудувати краще, ніж було».

Нагадаємо, за підтримки нардепа Миколи Задорожнього вийшов фільм-реквієм про загиблих героїв-охтирчан «В саме серце. Охтирка». 

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября