Вчера
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля

Нардеп Михайло Ананченко вимагає звільнення голови Конотопської районної ради, якого затримали п’яним за кермом у комендантську годину

Голову Конотопської районної ради Віктора Бика затримали вщент п’яним під час комендантської години – алкоголь зашкалював у 18 разів. Про неприпустиму поведінку посадовця повідомив народний депутат Михайло Ананченко у Фейсбуці, опублікувавши також відео із нетверезим керівником. Парламентар переконаний, що у зв’язку з цим ганебним випадком Віктор Бик повинен бути звільнений, адже не має морального права очолювати депутатський корпус.

“У той час як наші хлопці, ціною власного життя, відвойовують нашу свободу і незалежність, деякі чиновники на місцях ніяк не прийдуть до тями. За чутками вже вдруге, за час повномасштабного вторгнення, голову Конотопської районної ради Віктора Бика (ПП «Наш Край») затримують п‘яним за кермом!
В цей раз рекорд 3,53 проміле і це тест з Кролевецької лікарні ! Що майже в 18 разів перевищує норму !
Знов він має сміливість в комендантську годину хамити нашим військовим на блокпостах! Я вимагаю від правоохоронних органів швидкої реакції та публічного розслідування даних фактів, та притягнення винних до відповідальності! Вважаю, що голова районної ради не має морального права очолювати районний депутатський корпус, вимагаю негайного скликання сесії Конотопської районної ради ! Прошу голову Конотопської РВА взяти на контроль дане питання , а депутатів Слуги народу в Конотопській районній раді прошу вже завтра визначити день та ініціювати !” – написав Михайло Ананченко.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября