25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля

Нардеп Михайло Ананченко відреагував на ворожі удари: «Сумщину не зламати!»

Народний депутат Михайло Ананченко прокоментував ворожі удари, які сколихнули місто Суми 6 та 7 березня, та згадав трагічні події дворічної давнини у Роменському мікрорайоні, коли загинуло 15 сумчан.  У час, коли ворог нарощує атаки по мирними містам, парламентар закликав сумчан не ігнорувати повітряну тривогу і берегти найцінніше – життя.

«Вчора вночі ворог атакував Суми “шахедами” – більше 235 пошкоджених квартир, 2 лікувальні заклади, школа та дитячий садок. Семеро сумчан отримали поранення.

А сьогодні по місту били балістикою. Пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури. На місці працюють всі необхідні служби, наслідки атаки уточнюються… Поки обʼєктивно оцінити наслідки і сказати щось сладно…

І знову відчуття, як в березні 2022, – люті та ненависті. Тоді, рівно два роки тому,  російський літак скинув на будинки мирних мешканців авіабомбу – загинуло 15 сумчан.

Останнім часом ворог знову посилив ракетні атаки на мирні міста, і Сумщина страждає чи не щоденно. Тому дуже прошу усіх сумчан – реагуйте на тривоги, не нехтуйте правилом двох стін, бережіть себе та своїх близьких!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також народний депутат повідомив, що у ці дні був на фронті, майже на самому нулі у складі парламентської делегації, про що обіцяв невдовзі відзвітувати.

«Сумщину не зламати!» – впевнений народний обранець.

Нагадаємо, також  Михайло Ананченко поінформував про те, що в сумському офісі партії «Слуга народу» організовано консультації щодо надання допомоги для сумчан, квартири яких постраждали від атак ворога.  Зокрема, йдеться про оформлення грошової компенсації за державною програмою «єВідновлення».

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября