Вчера
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля

Нардеп Михайло Ананченко сьогодні відвідав Бахмут

Народний депутат Михайло Ананченко продовжує підтримувати українських захисників, які мужньо борються за незалежність нашої країни. Сьогодні, 25 лютого, парламентар побував в одній з найгарячіших точок фронту на Донеччині – Бахмуті, де точаться люті бої. Він відвідав відважних сумських бійців та привіз для них спеціальне обладнання для влучної боротьби з ворогом. Подробицями візиту нардеп  поділився на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Сьогодні відвідав БАХМУТ

Всі ми знаємо, що Бахмут – це справжня фортеця! А в самому епіцентрі цієї фортеці, яка русні не по зубам, стоять СУМЧАНИ – справжні герої нашої держави!

Без сну, без відпочинку, у складних умовах, але з непохитною вірою в Перемогу, вони щодня дають відсіч ворогу!

Російські пропагандисти неодноразово заявляли про “бахмутські успіхи” то своїх чмобіків то вагнерівців. І так, тут щодня та щогодини йдуть запеклі бої. Але не вірте нікому, хто говорить, що зараз на цьому напрямку ворог має перевагу! Центр Бахмуту під контролем ЗСУ і сьогодні я мав можливість особисто в цьому переконатися!

Привезли хлопцям обладнання, яке дозволить далеко бачити ворога і влучно вражати цілі, а ще мати альтернативні джерела живлення.

Слава Героям! Пишаюся нашими сумськими воїнами!

Бахмут був, є і буде українським!🇺🇦

А Україна неодмінно переможе!».

Нагадаємо, це вже не перша поїздка  Михайла Ананченка з допомогою бійцям на передову,  у Донецьку область. Нещодавно він передав пікап, генератори та продукти харчування в український Нью-Йорк, що розташований на Бахмутському напрямку. Загалом же з початку повномасштабної війни нардеп сприяв передачі для ЗСУ вже десятків автомобілів.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября