15 мая
13 мая
11 мая
07 мая
06 мая
01 мая
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля

Нардеп Михайло Ананченко про F-16 від Нідерландів та Данії: «Проривна домовленість, якої так довго чекала Україна»

Народний депутат Михайло Ананченко прокоментував довгоочікуване рішення міжнародних партнерів про надання Україні літаків F-16. Як наголосив парламентар, завдяки домовленостям Президента України Володимира Зеленського наша країна отримає західні винищувачі від дружніх Нідерландів та Данії – 42 і 19 бойових літаків відповідно. Така надважлива допомога суттєво зміцнить можливості української армії у захисті неба, що наразі є одним із головних завдань, зазначає народний обранець.

«Перші «ластівки» від наших партнерів!

Проривна домовленість, якої так довго чекала Україна, – Нідерланди передають нам 42 літаки F-16, Данія – 19 літаків.

Попереду – навчання пілотів, техніків, інженерів, і на це потрібен час. Але головне, що процес пішов і вже скоро наше небо стане більш захищеним, а Сили оборони відчуватимуть потужну підтримку авіації.

Історичне рішення, адже це перші країни, які після тривалих перемовин погодилися передати Україні винищувачі. Пишаємося Президентом Володимиром Зеленським та його командою, дякуємо за титанічну роботу на дипломатичному фронті, яка приносить результат!

Слава Україні! Слава нашим ЗСУ!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат також робить значний внесок у наближення перемоги України, допомагаючи захисникам усім необхідним – від форми до сучасного обладнання  та транспортних засобів. За останній час Михайло Ананченко здійснив уже кілька поїздок на передову, щоб передати бійцям техніку, якої вони потребують. Зокрема,  воїнам, які тримають оборону на Куп’янському напрямку, парламентар передав автомобілі для виконання оперативних завдань.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября