Вчера
27 марта
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Нардеп Михайло Ананченко побував на передовій, щоб передати бійцям пікап, генератори та харчі

Народний депутат Михайло Ананченко здійснив поїздку у Донецьку область з черговою партією допомоги для наших військових, які захищають Україну на Бахмутському напрямку, де відбуваються найзапекліші бої.

Для парламентаря підтримка українських воїнів залишається у пріоритеті, адже в них, мужніх і відважних, сьогодні вірить і сподівається весь народ.  Завдяки принциповій позиції Михайла Ананченка вдалося забезпечити  захисників на Сумщині формою та засобами індивідуального захисту, без яких неможливо бороти ворога.  Нардеп також продовжив свою  місію із підтримки ЗСУ транспортом (з початку війни на потреби армії і тероборони вже передано десятки автівок), тож привіз для бійців в український Нью-Йорк на передовій пікап, генератори та продукти до святкового столу, щоб вони могли зустріти Новий рік наче вдома.

«Сьогодні з колегами побували у Нью-Йорку, не в тому, що всім вам добре відомий і знаходиться у США, а в тому, що на Донеччині, на Бахмутському напрямку в безпосередній близькості до позицій орків. Перша лінія оборони, так званий «0». Їздили щоб передати нашим захисникам із Сумщини черговий пікап, генератори і звичайно ж святкові продукти харчування, щоб хлопці й дівчата змогли себе відчути в новорічну ніч, як за домашнім столом.

Вірьмо й допомагаймо ЗСУ! Вони справжні Герої!

Все буде! Україна переможе!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше нардеп Михайло Ананченко відвідав із гуманітарною допомогою звільнену Херсонщину та Миколаївщину. У багатостраждальний Херсон, який найдовше перебував в окупації, із Сумщини відправили найнеобхідніше –  від продуктів до оргтехніки. А  у Миколаївську область, що потерпає від обстрілів з початку війни, політик привіз сучасний автомобіль швидкої допомоги, обладнаний всім необхідним, аби рятувати життя людей.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября