Вчера
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля
03 апреля

Нардеп Михайло Ананченко передав у прикордонну Краснопільську громаду енергонезалежне обладнання

З початку повномасштабного вторгнення народний депутат Михайло Ананченко надає посилену допомогу захисникам України, які першими стали на захист міст і сіл Сумщини. Його зусиллями бійці отримали форму, захисне спорядження, на фронт передані десятки автомобілів, без яких неможливо оперативно виконувати бойові завдання. Не оминає увагою парламентар і жителів прикордоння, котрі ледь не щодня зазнають ворожих обстрілів і стикаються із нагальною необхідністю подолання їх наслідків. Зокрема, народний обранець відвідав із робочою поїздкою Краснопільську громаду та передав місцевим жителям генератори та печі, щоб люди могли впоратися у ситуаціях, коли немає світла чи тепла. Також народний депутат підтримав створення стабілізаційного фонду Сумського району для подолання наслідків ворожих атак.

«Жити на кордоні з ворогом, це постійно бути в небезпеці, інколи днями бути без світла через пошкоджені обстрілами мережі, ризикувати життям. Про це не з чуток знають жителі прикордонних громад. Краснопільська одна з них.

Дякую депутатам Краснопільської селищної ради, які сьогодні під час сесії на якій я  був присутній, одностайно підтримали питання соціального та економічного розвитку громади, бюджету та матеріальної допомоги місцевим мешканцям.

А ми разом з головою Сумської районної ради Hennadii Demianenko передали старостам прикордонних селищ більше тридцяти генераторів та пʼятдесяти печей.

Сьогодні жителям прикордоння майже щодня потрібна матеріальна допомога, аби ліквідувати наслідки ворожих обстрілів. Тому, нещодавно створений в Сумському районі стабілізаційний фонд має надавати таку підтримку. Вдячний  абсолютно всім головам громад за його підтримку.  Зі свого боку вирішуємо питання залучення і державної підтримки для вирішення цих питань», – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат вручив шосткинським бійцям із передової позашляховик і тепловізор, а також допоміг вирішити питання підтримки військових у громадах Шосткинщини.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября