Вчера
11 мая
07 мая
06 мая
01 мая
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля

Нардеп Михайло Ананченко передав техніку бійцям із Сумщини у Донецькій області

Народний депутат Михайло Ананченко здійснив чергову поїздку на передову  у Донецької області, щоб підтримати захисників із Сумщини і посилити їхнє технічне забезпечення.  Разом із колегами по партії «Слуга народу» народний обранець передав бійцям-землякам старлінки для того, аби вони мали стабільний зв’язок, а також автомобіль для військових із славетної 95-ї бригади. На переконання парламентаря, підтримка ЗСУ сьогодні має бути пріоритетом для всього суспільства.

«Допомагаємо нашим захисникам!

Разом з депутатами від “Слуги Народу” відвідали захисників Сумщини в одній з найгарячіших точок, зустрілися з комбригом Володимиром Лавриком.

Дякую своєму колезі, нардепу Антону Швачко за старлінки, які допоможуть  військовим завжди мати стабільний зв’язок. А ще один позашляховик тепер допомагатиме нести службу землякам з героїчної 95 бригади!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, це вже не перша поїздка народного депутата у гарячі точки фронту і щоразу – це дієва допомога захисникам. З початку повномасштабного вторгнення Михайло Ананчено разом зі свою командою передав військовим десятки автомобілів  і різноманітне технічне обладнання,  без якого нині неможливо вести боротьбу з ворогом. Також нещодавно парламентар допоміг забезпечити транспортом ППО Сумщини – спеціальний підрозділ отримав три позашляховика.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября