Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Нардеп Михайло Ананченко ініціює впровадження компенсацій вартості закупівлі електрогенераторів у багатоквартрирних будинках Сум

Кожного дня ми чуємо про нові “прильоти” по об’єктам енергетичної системи України. Фахівці роблять все можливе, щоб відновити пошкодження, перерозподілити потоки, але втрати залишаються значними і влада не може не реагувати на ситуацію. Із важливою ініціативою виступив народний депутат від партії  “Слуги народу” Михайло Ананченко, запропонувавши прийняти рішення, щодо  компенсації  вартості закупівлі електрогенераторів у багатоквартрирних будинках Сум.

Про це він розповів на своїй офіційній сторінці у Фейсбук:

“Сьогодні провели нараду з керівниками фракцій в Сумській міській раді та інших громадах Сумської області

Політична партія «Слуга народу» в Сумській міській раді вже завтра ініціює рішення, щодо  компенсації  вартості закупівлі електрогенераторів у багатоквартрирних будинках  громади. Сподіваюсь на підтримку всіх депутатських фракцій та груп!

Далі цей позитивний приклад будемо впроваджувати в інших громадах області!

Ми вважаємо, що це є реальний та дієвий крок з вирішення проблемних питань проходження осінньо-зимового періоду у громаді, особливо, враховуючи обстріли російськими військами обʼєктів критичної інфраструктури, стабілізаційних і аварійних відключень світла.

Сума відшкодування не може перевищувати 95 % вартості електрогенератора, але має бути не більше 80 тис. грн. Вимоги до електрогенератора: для будинків, де встановлено ІТП, водяні насоси або є ліфти – номінальна потужність від 5 кВт, для будинків без ліфтів та ІТП – номінальна потужність від 2 кВт.

Команда політичної партії «Слуга Народу» вже працює над розробкою документів для реалізації механізму відшкодування вартості генераторів.

Разом до перемоги!”

Нагадаємо, народний депутат Михайло Ананченко наразі докладає багато зусиль, щоб відремонтувати пошкоджену у ході військових дій інфраструктуру Сумської області. Так, цього тижня, йому довелося відкривати відремонтований міст через Десну, який з’єднує Сумщину з Чернігівщиною.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября