Вчера
27 марта
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Нардеп Михайло Ананченко допоміг облаштувати ДНК-лабораторію у Сумах

За сприяння народного депутата Михайла Ананченка було придбано необхідне обладнання для ДНК-лабораторії у Сумському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України.  Використання сучасних технологій, наголошує парламентар, сприятиме більш швидкому розслідуванню кримінальних проваджень поліцією. Тепер експерти в Сумах зможуть проводити ідентифікацію тіл загиблих та аналіз будь-яких біологічних матеріалів, виявлених на місцях злочинів, а також встановлювати факт біологічного батьківства.

«У Сумському експертно – криміналістичному центрі МВС розпочала роботу нова ДНК-лабороторія.

Доказовою базою при розслідуванні кримінальних правопорушень є експертизи, які проводить експертна служба. Тому, впевнений, що автоматизована система для встановлення генетичного профілю «RapidHIT ID» допоможе у їх важливій роботі.

Кількість кримінальних правопорушень з початком повномасштабного вторгнення збільшилась в десятки, ні, навіть в сотні разів, тож саме експертам збирати докази і доводити причетність росіян до більшості злочинів проти народу України.

Разом працюємо на Перемогу!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомляють правоохоронці, автоматизована система  «RapidHIT ID» має можливість не лише встановлення генетичного профілю близьких родичів безвісти зниклих осіб та військовослужбовців, а й дослідження зразків букального епітелію та порівняння їх з попередньо встановленим генетичним профілем сліду. Це значно розширює масштаб робіт сумської експертної установи при МВС.

Також народний депутат Михайло Ананченко продовжує підтримку сумських захисників – вчора він передав військовослужбовцям 117-ої окремої бригади територіальної оборони потужні засоби зв’язку. Кошти на це обладнання були зібрані в рамках благодійного турніру з мініфутболу, приуроченого до Дня Збройних Сил України.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября