11 мая
07 мая
06 мая
01 мая
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля

Нардеп Максим Гузенко взяв на контроль будівництво укриття для учнів Тернів

Після зміни керівництва у Недригайлівській громаді нарешті почалися зміни на краще. Костянтин Волков був відправлений у відставку, а секретарем і в.о. голови ОТГ обрано представницю від партії “Слуга народу” Аллу Подпрятову, і тепер  замість популізму приймаються конструктивні рішення.

Депутати ухвалили довгоочікуваний бюджет громади,  більш ніж удвічі скоротивши видатки на зарплати і премії апарату. Триває активна робота щодо вирішення найбільш важливих питань, зокрема – облаштування укриття у Тернівській школі, без якого діти понад рік не мають можливості повноцінно навчатися.

До цієї справи особисто долучився і народний депутат Максим Гузенко,  поставивши за мету впоратися із створенням безпечних умов для навчання місцевих школярів до наступного навчального року.

«Вчора разом з депутатами Недригайлівської громади та керівником Роменської ВЦА Денис Ващенко обстежували можливі укриття для учнів Тернівської школи. Вже більше року діти не відвідують заняття через відсутність хоча б елементарного укриття.

Сподіваюсь, спільними зусиллями, до вересня питання вирішиться!» – написав Максим Гузенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат і раніше опікувався вирішенням проблем Недригайлівської громади. Під час виснажливого періоду атак на українську енергосистему Максим Гузенко передав генератор для Недригайлівської лікарні, що дозволило забезпечити медзаклад безперебійним електроживленням і він зміг працювати за будь-яких умов.

Окрема сторона підтримки парламентаря, обраного від Роменського району, – відстоювання інтересів аграріїв у Верховній Раді, зокрема фінансових ініціатив по збільшенню кредитування та забезпечення сільгоспвиробників технікою та посівним матеріалом.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября