16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля
03 апреля
02 апреля

Нардеп Максим Гузенко: Вирішуємо питання заборгованості по зарплаті працівникам обласної спецлікарні м. Ромни

За ініціативи народного депутата від Сумщини Максима Гузенка (партія «Слуга народу») сьогодні пройшла зустріч представників Міністерства охорони здоров’я та Сумської обласної ради. Обговорювали питання заборгованості по заробітній платі працівникам Першої обласної спеціалізованої лікарні м. Ромни.

“Сьогодні, за моєї ініціативи, разом з профільним заступником міністра охорони здоров’я Іриною Микичак продовжили вирішувати питання заборгованості по заробітній платі працівникам Першої обласної спеціалізованої лікарні м. Ромни.

В обговоренні взяли участь в. о. голови НСЗУ Дмитро Самофалов, голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко, т. в. о директора спецлікарні Тетяна Головко, мій помічник та профільні працівники міністерства.

Упевнений, що невдовзі питання буде вирішено спільними зусиллями. Уже є перші приємні новини для колектива лікарні: минулої сесії депутати виділили 4,2 млн з обласного бюджету на покриття частини заборгованості. Окремо дякую за це Віктору Федорченку!

Наразі шукаємо разом шляхи для остаточного вирішення питання. Інтереси і права наших людей, а особливо медиків, для мене завжди будуть у пріоритеті”, – написав у Фейсбуці Максим Гузенко.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября