17 сентября
14 сентября
13 сентября
12 сентября
11 сентября
10 сентября
07 сентября
06 сентября
05 сентября
04 сентября
03 сентября

Нардеп Максим Гузенко відвідав з робочим візитом дві громади Роменського району

Народний депутат Максим Гузенко здійснив чергову робочу поїздку на Роменщину, відвідавши Коровинську та Недригайлівську громади. Парламентар ознайомився із роботою створеного цьогоріч у серпні  Центру життєстійкості комунального некомерційного закладу «Недригайлівський центр ПМСД», який надає комплексні соціальні послуги з формування життєстійкості та обслуговує населення трьох громад: Недригайлівської, Вільшанської, Коровинської. Як пересвідчився народний обранець, тут  надається кваліфікована психологічна допомога кожному, хто її потребує.

«До Центру звертаються родини військових, полонених, безвісти зниклих, сім’ї загиблих військових, внутрішньо переміщені особи,  люди з інвалідністю та всі, кому потрібна психологічна допомога, підтримка», – розповів голова Недригайлівської селищної ради Костянтин Волков.

За інформацією Роменської державної адміністрації, з початку роботи  спеціалісти Центру надали 188 соціальних послуг, якими охоплено 188 осіб.

«У сьогоднішніх умовах ми бачимо запит людей на Центри життєстійкості. Для них такі простори стають місцями сили та опори, а для громад осередками, які формують культуру турботи про ментальне здоров’я», – зазначив Максим Гузенко.

Крім того, народний депутат України відвідав Центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради та Недригайлівської мистецької школи, що став креативним культурним та молодіжним простором, осередком волонтерства та розвитку самодіяльності.

Також в ході зустрічі Максим Гузенко обговорив питання реалізації ветеранської політики в Недригайлівській громаді та питання роботи пункту соціальної та правової підтримки родин військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше народний депутат повідомив, що у Липоводолинській громаді працюватимуть над пропозицією очільника МОЗ щодо створення медичного центру.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября