Вчера
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Нардеп Максим Гузенко: “Уже скасовано понад 160 указів, які гальмували розвиток бізнесу численними обмеженнями”

За неповних два роки в Україні вже зроблено низку кроків, які покращили бізнес-клімат в Україні. Про них учора, 18 березня, йшлося на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава», повідомив у Фейсбуці народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія “Слуга народу”).

“Розвиток малого та середнього бізнесу був важливим пріоритетом передвиборної програми Володимира Зеленського, коли він ішов у Президенти, а потім і моєї програми, коли я балотувався у нардепи. Сьогодні ж це пріоритет для нашого уряду і нашої держави. Адже малий і середній бізнес – це основа економіки, що створює 60% ВВП, 7 мільйонів робочих місць та майже 40% податкових надходжень.

За неповних два роки в Україні вже зроблено низку кроків, які покращили бізнес-клімат в Україні. Про них сьогодні йшлося на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава».

Зокрема, уже скасовано понад 160 указів, які гальмували розвиток бізнесу численними обмеженнями. Запроваджено мораторій на перевірки бізнесу. Ухвалені закони про концесію, ринок землі, державну підтримку інвесторів, Бюро економічної безпеки, на які роками чекали підприємці та інвестори. Крім того, в Україні розпочалася масштабна приватизація — важливий для країни та бізнесу процес, який допоможе позбавитися баласту, що приносить тільки збитки й корупцію.

Серйозним кроком став і запуск програми «Доступні кредити 5-7-9%», за якою малий і середній бізнес на сьогодні отримав понад 10 млрд грн.

Крім того, був запущений портал державних послуг «Дія», за допомогою якого відкрити ФОП тепер можна всього за 15 хвилин!

Для ефективної взаємодії бізнесу з державою сьогодні створена і вже працює Рада з питань сприяння розвитку малого підприємництва, яка розробляє рішення, що усунуть перешкоди і покращать умови для ведення бізнесу в Україні.

Я підтримую таку політику Президента, адже ми досягли непоганих показників макроекономіки, рекордно низької в історії України інфляції, облікової ставки НБУ та максимального рівня золотовалютних резервів за останні 8 років!

У 2020-му, у час коронакризи, Україна вистояла й отримала менше падіння в порівнянні з багатьма країнами Європи та світу.

Ми обов’язково відновимося і станемо ще сильнішими та економічно потужнішими, і в цьому році, у тому числі й на Роменщині, зможемо показати гарні показники зростання!”, – написав народний депутат.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября