Вчера
06 сентября
05 сентября
04 сентября
03 сентября
02 сентября
30 августа
29 августа
28 августа
26 августа

Нардеп Максим Гузенко – про важливі рішення Верховної Ради для підприємців, ВПО та прозорого будівництва

Народний депутат Максим Гузенко повідомив про результати чергового пленарного засідання Верховної Ради України, що відбулося 17 липня. Зокрема, він наголосив увагу на прийнятих законопроєктах, що спрощують започаткування приватного підприємництва під час воєнного стану, відстоюють права переселенців на отримання компенсації за знищене нерухоме майно, а також внесених змінах   до Закону України “Про публічні закупівлі”, що зобов’язують публікувати  кошториси з вказанням цін, необхідних для будівництва матеріалів на Prozorro – цим забезпечуватиметься прозоре будівництво.

«Серед важливих законопроектів сьогодні було ухвалено:

ЗП 9633 –  врегулювання окремих питань у зв’язку з припиненням Фонду соціального страхування України.

ЗП 7331 –  спрощення умов провадження господарської діяльності в період воєнного (надзвичайного) стану в Україні.

До кінця воєнного стану підприємці, які хочуть розпочати власну справу, можуть замість отримання необхідних дозволів і ліцензій просто подати відповідну декларацію. Подана декларація буде прирівнюватись до статусу дозволу, або ліцензії.

ЗП 9518 – вдосконалення правового регулювання інституту старост та його діяльності в умовах воєнного стану

ЗП 11028 – щодо пріоритетного права деяких категорій внутрішньо переміщених осіб на отримання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна

ЗП 11281 –  щодо забезпечення житлових прав внутрішньо переміщених осіб (створення інформаційної бази даних об’єктів нерухомого майна для проживання внутрішньо переміщених осіб)

ЗП 11057 – закон про обовʼязкову публікацію кошторисів з конкретними цінами, необхідних для будівництва матеріалів на Prozorro», – прозвітував парламентар у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше Максим Гузенко разом із Міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком перевірили роботу медичних закладів Липоводолинської громади у Роменському районі. Як повідомив парламентар, очільник МОЗу відзначив досягнення керівництва громади у питанні оновлення матеріально-технічної бази установи в умовах воєнного часу.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября