Вчера
27 марта
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Нардеп Максим Гузенко: Підтримую ініціативу Президента про заснування професійного свята тренерів

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») вчора у Фейсбуці привітав тренерів із професійним святом. Нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський підписав указ про запровадження в Україні Дня тренера, яке відзначатиметься щороку 19 липня.

“Хочу окремо відзначити всіх людей, які допомагають розкривати спортивні таланти України, розвивають у наших дітях цілеспрямованість, віру в перемогу і прославляють нашу державу, стоячи за спинами відомих чемпіонів.

Кожен, хто займався спортом, знає, що робота тренера є неймовірно важливою, адже ці люди не лише показують, як напрацьовувати м’язи та робити вправи. Головне те, що вони виховують віру в себе та свої сили, вміють заряджати на успіх і перемогу, стають вірними наставниками й друзями, навчаючи йти до своїх цілей.

Я особисто дуже ціную цю професію, і навіть серед моїх помічників є тренер — Сергій Федина, з яким ми плідно співпрацюємо, реалізуємо разом багато корисних проектів. Я завжди сприяв і буду сприяти розвитку різних видів спорту, бо розумію, наскільки ця галузь впливає на здоров’я та успіх нації, на розвиток України в цілому.

Підтримую ініціативу Президента про заснування професійного свята тренерів 19 липня. Ці люди заслуговують на особливу шану та увагу. Це свято переможців!

Бажаю вам, дорогі тренери здоров’я та енергії, нових перемог і нових чемпіонів!”, – написав Максим Гузенко.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября