Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Начальник відділу інфраструктури Сумської ОДА Володимир Дудченко: «Ремонт доріг у селі Підопригори, що виконує «АМК РЕМ-БУД», покращить життя місцевих мешканців»

Начальник відділу інфраструктури Сумської обласної державної адміністрації Володимир Дудченко проінспектував хід ремонтних робіт у селі Підопригори, де компанія «АМК РЕМ-БУД» покращує дорожнє покриття одразу на трьох вулицях – Прихідській, Влизька та Центральній.

Основне фінансування відбувається за рахунок державного підприємства «Дороги Сумщини». Також фінансову участь у ремонті бере приватне підприємство «Надь» на чолі з Андрієм Кириченком.

Завдяки якісному ремонту жителям Сумщини та інших областей буде зручніше добиратися в Підопригори на фестиваль студії «Квартал 95», приурочений 30-й річниці Незалежності України.

«Ці три вулиці у селі Підопригори стикуються в одну. На 2021-й рік було заплановано провести тут поточний середній ремонт, для чого з державного бюджету виділена субвенція – на ремонт і утримання доріг місцевого значення. На виконання робіт передбачено близько 6 мільйонів гривень. Проведено відповідні тендерні процедури, переможцем було визначено ТОВ «АМК РЕМ-БУД» і укладено відповідний договір. Роботи розпочалися швидко. За графіком вони мають завершитися до 5 серпня, але, на мою думку, ремонтно-будівельні бригади впораються із завданням навіть раніше. Це покращить і рівень самого населеного пункту – села Підопригори, і рівень життя людей, які мешкають і працюють на цій території», – зазначив Володимир Дудченко.

За словами посадовця, роботи по кожному об’єкту щодо ремонту доріг перебувають під постійним контролем голови Сумської обласної державної адміністрації Дмитра Живицького, зважаючи на важливість реалізації президентської програми «Велике будівництво». Зокрема, перевірку проводять інспектори, визначені на ДП «Дороги Сумщини», що є замовником виконання робіт.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября