Вчера
15 октября
14 октября
12 октября
09 октября
08 октября
06 октября
04 октября
02 октября
24 сентября

На Білопільщині нардеп Тетяна Скрипка передала продуктові набори для родин, які опинилися у скруті, та дітей з інвалідністю

Народний депутат Тетяна Скрипка продовжує співпрацювати з благодійними організаціями, щоб залучати гуманітарну допомогу для жителів Сумщини, які потребують додаткової підтримки. Зокрема, завдяки домовленостям парламентарки із фондом «Чисті серцем» вдалося забезпечити продуктовими наборами вразливі категорії громадян у Білопільській громаді. Народна обраниця передала їх для білопільських сімей, які опинилися у скруті, а також для дітей з особливими фізичними потребами. За її словами,  на Білопільщині, де щодня відбуваються ворожі обстріли, людям сьогодні вкрай необхідна увага і турбота, особливо – соціально незахищеним.

«Прикордонна Білопільщина. Люди працюють, займаються домашніми справами, навчаються, виховують дітей. Громада живе своїм життям, якби не одне “але”: щодня місто і сусідні села потерпають від обстрілів.

Родини, які залишилися у зоні бойових дій, потребують додаткової підтримки. Тому неймовірно вдячна Фонд Чисті Серцем за можливість передати продуктові набори «Білопільському територіальному центру соціального обслуговування», що опікується сім’ями, які перебувають у скрутному становищі, та місцевому “Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю”. Це вчасна і необхідна допомога», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, ефективна взаємодія народної обраниці з іншими благодійними фондами також приносить позитивні результати. Так, нещодавно  Тетяна Скрипка передала яскраве тепле взуття вихованцям Сумського обласного центру реабілітації дітей та осіб з інвалідністю.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября