Вчера
27 марта
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Максим Гузенко: Жителі Синівки нарешті отримали якісну медичну допомогу

У жителів села Синівка Роменського району тепер є всі умови, щоб отримувати вчасні та кваліфіковані медичні послуги. Днями тут відкрили сучасну амбулаторію первинної медичної допомоги. Питання вирішувалося під особистим контролем народного депутата від Сумщини Максима Гузенка (партія “Слуга народу”).

Об’єкт побудували з нуля у рамках програми «Велике будівництво». На його зведення було виділено понад 9 мільйонів гривень — це кошти державного бюджету в співфінансуванні з місцевими бюджетами. Крім того, за рахунок місцевої субвенції був придбаний і новий службовий автомобіль для лікарів.

“Амбулаторія відповідає всім сучасним вимогам медичного закладу такого рівня: тут зроблений якісний ремонт і закуплене все необхідне обладнання.

Зважаючи на ситуацію з коронавірусом, ця подія — дуже знакова і важлива. Жителям Синівки нарешті не потрібно їздити до обласного центру або сусідніх міст, щоб отримати кваліфіковану медичну допомогу та сучасне лікування. До слова: сьогодні в амбулаторії укладено вже майже 2000 декларацій із лікарем.

На жаль, особисто не взяв участь у відкритті об’єкту через присутність на пленарному засіданні Верховної Ради. Але не міг залишити без уваги таку подію: привітати працівників закладу та жителів Синівки приїхав представник моєї команди Владислав Костенко.

Радію, що «Велике Будівництво», ініційоване Президентом, набирає обертів, і впевнений, що вже цього року Сумщина, і Роменщина зокрема, відкриватиме ще не один стратегічний об’єкт для поліпшення умов проживання і комфорту наших людей!”, – написав у Фейсбуці Максим Гузенко.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября