Вчера
27 марта
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Максим Гузенко: Докладатиму всіх зусиль, щоб забезпечити бізнесу належну підтримку на період карантинних обмежень

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія “Слуга народу”) у Фейсбуці звернувся до жителів регіону з проханням дотримуватися карантинних обмежень, приділити час своїм родинам та близьким людям, обмежитися від зайвого спілкування і нетермінових поїздок. Це допоможе області швидше вийти з червоної зони, упевнений обранець.

“Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на сьогоднішньому засіданні прийняла рішення віднести Сумщину до червоної зони карантинних обмежень.

Згідно з даними МОЗ, на території нашої області різко зріс рівень госпіталізацій: на ранок 22 березня цей показник склав 67,4 на 100 тисяч населення при пороговому рівні 60!

Через таке погіршення ситуації з COVID-19, від 24 березня на Сумщині почнуть діяти жорсткі обмежувальні протиепідемічні заходи.

Зокрема буде заборонено:

– приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які працюють у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), а також у сфері торговельного і побутового обслуговування населення (окрім продуктових магазинів, фінансових установ, операторів поштового зв’язку, АЗС, аптек, салонів краси за попереднім записом та ін.), закладами культури, розважальної діяльності, спортивними залами й фітнес-центрами тощо;

– проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, окрім офіційних спортивних, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України;

– діяльність непродовольчих ринків;

– відвідування закладів освіти (окрім закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти).

Звертаюся до всіх жителів Сумщини з проханням дотримуватися карантинних обмежень та не ризикувати власним здоров’ям — це допоможе нам швидше вийти з червоної зони! В іншому випадку може бути ще гірше. Приділіть цей час своїм родинам і близьким людям, бережіть їх від зайвого спілкування і нетермінових поїздок!

У свою чергу я докладатиму всіх зусиль, щоб удосконалити наше законодавство і забезпечити бізнесу й підприємцям належну підтримку на період карантинних обмежень. Розумію, що вони її сьогодні потребують найбільше.

Будьте здорові та бережіть себе!”, – написав Максим Гузенко.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября