Вчера
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Ладуха запустив проти поліції та прокуратури кампанію з дискредитації

Скандальний голова Буринської ОТГ Віктор Ладуха вирішив дискредитувати місцевих правоохоронців шляхом фейків і абсурдних заяв. Він і досі з незрозумілих причин не подав заяви до ТВК про реєстрацію його на посаду міського голови за результатами виборів 25 жовтня, хоча законодавством чітко визначений для цього 20-денний термін, і водночас абсолютно безпідставно звинувачує поліцейських і прокурорів, нібито вони певним чином впливали на хід голосування. І це при тому, що всіма спостерігачами вибори визнані такими, що відбулися, а жодних порушень, які могли б вплинути на волевиявлення громадян, не зафіксовано.

Нещодавно мер заявився на територію Буринського відділку поліції на своєму коштовному позашляховику, перегородивши дорогу іншим для проїзду, і влаштував ціле шоу зі зйомкою на відео, метою якого було зганьбити правоохоронців і поширити свій викривальний «виступ» у соцмережах. Віктор Ладуха нервово обійшов припарковані автомобілі, тицяючи, мовляв, подивіться, на чому їздять поліцейські, і що вони живуть не на зарплату. Насправді ж стояли машини, які коштують у десятки разів менше за його власний джип, і це при тому, що він також є держслужбовцем, проте навіть судячи тільки із його авто, — на одну зарплату Ладуха точно не живе.

Далі Віктор Ладуха почав закидати, що у відділку працюють нелюстровані поліцейські, забувши про те, як люди у 2014 році приходили його самого люструвати в кабінеті.

«Це цирк якийсь, у самого найбільше фермерське господарство в районі, в декларації землі стільки, що на всіх атошників хватить, і він ще ходить розказує про машини… Сам їздить на хайлюксі здоровенному. Краще б тебе люди люстрували в 2014 році!» – прокоментував заяви буринського мера один із жителів громади.
Але це тільки «квіточки», які посипав голова ОТГ під час своєї моновистави. Ладуха стверджував, нібито поліціянти їздять дільницями і намагаються «шось там підмутить», а про начальника поліції, який залишав відділок у своїх справах, сказав, ніби той від нього тікає «на доповідь прокурору». Цим самим мер хотів наголосити, начебто прокуратура і поліція разом впливали на вибори. Але щоб робити такі заяви, треба мати докази, а їх насправді немає!

І оскільки доказів у Ладухи не було, а шоу мало продовжуватися, то пан місцевий “мер-олігарх” почав взагалі нести абсолютну нісенітницю та розганяти фейки щодо місцевих правоохоронців – а саме звинуватив їх у наркоторгівлі і навіть реалізації фальшивих грошей! Складається враження, ніби очільник громади передивився серіалів і втратив відчуття реальності, коли верзе настільки брехливу інформацію. Тим паче, що чомусь такі звинувачення у нього почали звучати тільки на камеру під час виборів — якщо це так, то йди пиши заяву, працюй у правовому руслі. Однак цього Ладуха не робить, бо розуміє, що якщо написати заяву і вказати брехливі відомості, то можна буде сісти не у мерське крісло, а за грати. А так вийшов на вулицю, зібрав свою “пресу”, “прогавкав” про наркотики і фальшивомонетників і поїхав вечеряти. І хай потім розбираються, чи була у батюшки дочка і ким вона працювала…

Як бачимо, у запалі голова ОТГ дійшов до повного абсурду. Адже якби злочини, про які він говорив, дійсно мали б місце, то Буринь, про яку, окрім скандалів через Ладуху, ніхто особливо навіть на Сумщині не чув, а не те, щоб по Україні, уже б звучала на всіх шпальтах видань та екранах телевізорів. А так всі просто дивляться на нього, як на місцевого царька-бовдура, такого собі буриньського Жириновського.

Якщо ж розібратися по суті, то своїми діями Віктор Ладуха дав привід порушити проти себе кримінальне провадження як мінімум за зведення наклепу і публічну ганьбу працівників внутрішніх справ. І тим паче варто було б пильніше придивитися до його земельних афер та розібратися, звідки у голови ОТГ колосальні кошти на елітні авто. Невже все нажито своєю “чесною, непосильною працею”?

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября