16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля
03 апреля
02 апреля
30 марта

Команда Акпєрова вже купує елітні авто

Не встигли закінчитися вибори мера Сум, як у команді Вадима Акпєрова вже святкують, розкошелюючись на дороговартісні покупки. Так, очільниця секретаріату обласного осередку “Європейської солідарності” Марина Нагорна  придбала собі елітний позашляховик Porsche cayenne. В автосалоні новий такий автомобіль коштує до 7 мільйонів гривень (!).

Про коштовний подарунок, який зробила собі пані Нагорна, навіть не дочекавшись завершення другого туру виборів мера Сум, розповів у Фейсбуці  Міша Бородін.

“Програма Вадима Акперова в дії: очільниця обласного осередку партії Європейська Солідарність Марина Нагорна через два тижні після завершення виборчої кампанії придбала елітне авто – Porsche cayenne білого кольору…”, – написав сумчанин.

Нагадаємо, Марина Нагорна працювала заступником голови Сумської районної державної адміністрації, а також обіймала посаду головного спеціаліста відділу взаємодії з органами державної влади та органами місцевого самоврядування Сумської ОДА. На виборах до обласної ради балотувалася від “Європейської солідарності”на пару з чоловіком Дмитром Нагорним, який пройшов під прохідним третім номером. Цікаво, що в останній оприлюдненій декларації, яку Марина Нагорна подавала після звільнення з ОДА, нічого крім заробітної плати не вказала: ані житла, ані землі, ані машини.

До речі, Дмитро Нагорний, обіймаючи посаду начальника управління майном Сумської обласної ради, за минулорічною декларацією  – бездомний, який живе на одну зарплату та немає ані квартири, ані машини, ані земельної ділянки. Усіма благами він користується за довіреністю.

При цьому ні для кого не секрет, що фінансово Марина і Дмитро Нагорний почуваються дуже добре, хоч офіційно це ніде не фігурує. Очевидно, після голосування 25 жовтня їхній матеріальний стан значно  покращився, адже тепер керівниця секретаріату обласного осередку ЄС  із легкістю купує елітну автівку. Варто задуматися: для чого ж насправді їм потрібні вибори і в місто,  і в область?

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября