Вчера
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля
03 апреля
02 апреля

Катерина Гіріна: “Я дійсно пишаюся тими мостами, які будує RGM group – це завжди якісно, швидко, надійно і красиво”

У проектно-кошторисному відділі нашої компанії робота вирує на повну потужність, але наші спеціалісти вміють знайти хвилинку і для вдалого жарту. Завжди позитивна, усміхнена, з яскраво вогняним волоссям Катерина Гіріна – інженер з проектно-кошторисної роботи ТОВ «Сумимостобуд», що входить до складуRGM group.

Дівчина працює на підприємстві другий рік, відповідаючи за документооборот всього процесу мостобудування: від підбору розцінок за кожен процес на об’єкті до виконаної майстрами-мостовиками роботи. Ось і виходить, що Катерина «зводить міст на папері». Погодьтеся, досить ексклюзивна робота як для дівчини.
«У 9-му класі я вирішила, що будуватиму мости. Після цього вступила до Харківського національного автомобільно-дорожнього університету на спеціальність «Мости і транспортні тунелі».
Одного разу я йшла коридором університету, коли раптом мене зустрів декан і запитав: «Катю, ти не хочеш попрацювати за спеціальністю у Сумах?». Так я опинилася у цьому місті (попри те, що сама з Луганської області), і вже на «Сумимостобуді» навчили мене всьому, що я вмію зараз.
Мені подобається моя робота. Кожен міст – унікальний, в кожного своя особливість, і врахувати її при зведенні нової конструкції – це завжди виклик, який я приймаю з цікавістю», – говорить Катя.

Дівчина зізнається: інколи хочеться мати суперздатність – роздвоюватися, тому що роботи багато, і зробити її треба тут і зараз. Втім, Катя вивела свою формулу комфортної роботи, і в її основі лежить гордість за об’єкти, які компанія RGM group будує для Сумщини.

«Я дійсно пишаюся тими мостами, які ми будуємо – це завжди якісно, швидко, надійно і красиво. Я пишаюся нашими майстрами – професіоналами своєї справи, з якими завжди приємно працювати, нашою командою. Разом ми долаємо різні труднощі, які звісно, виникають в процесі роботи».

Позаробочого часу у дівчини мало, втім у вільні години Катя захоплюється зачісками, говорить, що любить творити красу так само, як і зводити мости.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября