15 мая
13 мая
11 мая
07 мая
06 мая
01 мая
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля

Хліб «Бородінський» від «Сумської паляниці» став «Житнім заварним» класичним

Суми вже давно славляться своїм смачним хлібом, який виготовляє місцевий завод «Сумська паляниця». Навіть у найскладніші перші дні повномасштабної війни  підприємство не зупинило роботу, а, попри небезпеку, забезпечувало сумчан та жителів області якісною хлібобулочною продукцією, продовжувало надавати людям робочі місця та сплачувало податки в місцевий бюджет.   І зараз «Сумська паляниця» крокує у ногу з часом, тому вирішила відмовитися від неактуальних назв, пов’язаних із країною-агресором, та вирішила перейменувати один із своїх найпопулярніших продуктів – хліб «Бородінський», який тепер став «Житнім заварним» класичним. Про це повідомляється на офіційній сторінці заводу у Фейсбуці.

«Компанія «Сумська паляниця» змінює назву хліба «Бородінський» на «Житній заварний» класичний.

При цьому, рецептуру одного із найвідомішого і найпопулярнішого у світі хліба та технологію його виготовлення буде збережено.

Цей хліб є неповторним. Його цінують за виразний аромат з нотами прянощів, хрустку скоринку та ніжний м’якуш.

Ароматні скибочки хліба найкраще підійдуть до перших страв, м’яса і овочів, а також стануть прекрасною основою для бутербродів», – ідеться у повідомленні.

Сумчани позитивно відреагували на своєчасне перейменування улюбленого багатьма житнього хліба і охоче діляться в мережі коментарями.

«Вчора вже придбала в АТБ. Молодці, що змінили назву. Попрацювали творчо. Одразу і не зрозуміла, що нова назва. Усі кольори з Бородинського збережено. До речі, там дуже цікавий малюнок – панорама нашого рідного міста із знаковими та визначними будівлями. Загалом – висока оцінка. Дякую Сумська Паляниця», – ділиться враженнями Лариса Кузнецова.

«Мій улюблений хліб. Дійсно ароматний, смачний, неповторний….» – коментує Марія Калініна.

«Хліб дуже смачний. Дякуємо вам усім хліборобам», – оцінила новинку Тетяна Гайдабрус.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября