Вчера
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля

Голова Роменської РДА пішов проти «агробарона» Жамардія, ставши на захист липоводолинців

Очільник Роменської РДА Денис Ващенко спростував інформацію про його можливу співпрацю з керівником ТОВ «Агропартнери-2009» Сергієм Жамардієм.

Після напружених громадських слухань, які відбулися вчора, 12 жовтня, щодо надання липоводолинському підприємцю дозволу на викиди, голова Роменської РДА вирішив розставити усі крапки над «і» у цьому спірному питанні.

«Як голова райдержадміністрації завжди стою на стороні Закону – як у сфері підприємницької діяльності, так і в екологічній безпеці. По факту ми лише провели публічні слухання, які, судячи із наявної інформації, досить спірно були сприйняті обома сторонами конфлікту. Чи повинен я, перед тим як підготувати ґрунтовні пропозиції для органу який безпосередньо прийматиме рішення щодо надання чи відмови у наданні дозволу на викиди ТОВ «Агропартнери-2009, розібратися в ситуації? Звичайно, так! Чи повинен був я вислухати обидві сторони конфлікту? Звичайно, так!», – написав у Фейсбуціпосадовець.

Він додав, що це нормальна управлінська європейська практика без якої не можливо прийняти виважене та правильне рішення.

«Докладу всіх зусиль, щоб життя липоводолинців було комфортним та безпечним. Адже ніякі гроші не зможуть замінити здоров’я людини – її найбільшу цінність! І сьогодні, коли весь світ рухається в напрямку розширення екологічної безпеки, ми теж маємо підтримувати такі ініціативи! І бізнес, і держава мають бути на одному боці в цьому питанні, задля збереження навколишнього середовища і майбутнього для нашої планети. Моя позиція в цьому напрямку – однозначна», – наголосив Денис Ващенко.

Схоже, липоводолинському «агробарону» Жамардію таки доведеться розщедритися та виділити кошти на переніс за межі Липової Долини своєї зерносушарки, від якої упродовж багатьох років страждають місцеві жителі.

Нагадаємо, що за підсумками громадських слухань прийнято рішення щодо створення робочої групи, яка вивчатиме цю проблемну ситуацію.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября