25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля

Геннадій Демʼяненко: «Від Садівської громади нашого району спрямовуємо мільйон гривень на придбання FPV-дронів для легендарної третьої штурмової бригади

Сьогодні, 03 квітня 2024 року відбулося засідання тридцять восьмої позачергової сесії Садівської сільської ради восьмого скликання. Участь у роботі сесії взяв голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО. На розгляд було винесено більше двадцяти питань, серед яких: зміни до бюджету, забезпечення порядку та безпеки на території громади, земельні питання, інші.

«Незважаючи на обстріли та бомбардування наші громади працюють. Сьогодні пройшла сесія приміської Садівської громади. Серед питань, винесених на засідання, перше та найголовніше – виділення коштів нашим військовим. Зокрема, мільйон гривень спрямовані депутатами для закупівлі FPV-дронів легендарній 3-їй штурмовій бригаді. Крім того, збільшено видатки на забезпечення інших потреб Сил безпеки й оборони. Наша підтримка армії не повинна припинятися. Також зроблено черговий крок на захист населення громади, затверджено Програму «Поліцейський офіцер громади» та її фінансування. Це дасть змогу оперативно вирішувати проблеми громадської безпеки всередині громади. З метою попередження населення про надзвичайні ситуації, пов’язані зі збройною агресією рф, громада також створить місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення. Це важливо, оскільки кожен житель має бути впевнений у своїй безпеці і швидко реагувати на будь-яку загрозу життю. Знаково, що всі питання порядку денного прийняті депутатами одноголосно. Користуючись нагодою, від імені депутатського корпусу Сумської районної ради вручив відзнаку «За особливі заслуги перед громадою Сумського району» лікарю Терешківської амбулаторії з понад 40-річним медичним стажем Ярославу ТАРНАРУЦЬКОМУ, подякував йому за багаторічну бездоганну та сумлінну працю. Можемо сміливо констатувати, що попри важку ситуацію в районі, особливо на прикордонні, наші громади не «зупиняються» та працюють» – прокоментував Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября