25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля

Геннадій Демʼяненко про візит Президента України на Сумщину: Це важливий символ підтримки та солідарності з нашими жителями та захисниками

27 березня Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ здійснив робочу поїздку на Сумщину. Зокрема, зустрівся з військовими, що відновлюються після поранень у госпіталі, відзначив їх державними нагородами. Провів нараду з усіма, хто відповідає за безпеку і захист Сумщини. Зустрівся з підприємцями, студентами, вручив державні нагороди людям, які забезпечують життєдіяльність Сумщини в час повномасштабної російської агресії. Поспілкувався із захисниками, вручив державні нагороди та оглянув командний пункт 117-ї окремої бригади територіальної оборони. Також Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ оглянув фортифікаційні споруди.

У підсумку Президент подякував усім, хто залишається на Сумщині і працює для того, щоб регіон вистояв, всім, чия робота – зберігати нормальність життя, можливість для всіх жити попри будь-які складнощі. Та наголосив, що головним залишається протидія російському терору, зміцнення критичної інфраструктури, ситуація в прикордонних громадах, які зазнають постійних ударів російських терористів.

«Надзвичайно вдячні пану Президенту за візит до Сумщини. Це важливий символ підтримки та солідарності з нашими жителями та захисниками. Особливо в цей непростий час. Мені, як голові Сумської районної ради важлива його увага до прикордонних територій нашого регіону, які щодня стикаються з обстрілами з боку ворога. Впевнений, що майбутні кроки та цілі допоможуть забезпечити мир та безпеку на наших кордонах. Лідерство Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО та абсолютна відданість нації неодмінно ведуть нас до Перемоги! Громади та мешканці Сумського району зроблять для цього все можливе», – прокоментував голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября