Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Фахівці “Гідросфери” пропонують улаштування розумної системи опалення

Фахівці “Гідросфери” почали реалізацію приватного проекту – улаштування розумної системи опалення в одній із квартир багатоповерхового будинку в Сумах.
В компанію звернувся клієнт з проханням модернізувати йому систему опалення, так як стара, що дісталася йому від забудовника, перебуває в аварійному стані.
Зокрема з його боку було бажання встановити сучасний газовий котел нового типу – конденсаційний, від компанії BOSCH, а також під’єднати його до інтелектуальної системи, яка б дала змогу керувати температурою повітря у кожній кімнаті окремо, кожною батареєю опалення. Причому робити все це можна, як із центрального пристрою, так із мобільного додатку телефону.
Мова йде про систему EasyControl від Bosch, яка крім зручності керування (дозволяє на телефоні налаштовувати не тільки температуру в кімнаті, а й навіть скласти графік зміни її протягом доби чи всього тижня), також заощаджує на електроенергії (завдяки виявленню присутності регулятор налаштовує опалення відповідно до вашого щоденного режиму).
Найсучаснішою є також і технологія, яка застосовується у конденсаційному котлі. Так опалювальний котел конденсаційного типу використовує всі можливі джерела для перетворення їх в корисну енергію. Для цього система використовує не тільки тепло продуктів згоряння, а також і тепло конденсаційного пара. Як результат користувач отримує високі показники ККД і економну витрату ресурсів.
Такі котли не так давно з’явилися на світовому ринку. ІБК “Гідросфера” є офіційним дилером компанії BOSCH у Сумах, а тому може провести сертифіковано із гарантією установку даного обладнання (і газового котла і системи керування опаленням – EasyControl). При чому у нашому магазині можна також і придбати все це обладнання отримавши додаткові знижки на установку та подальше сертифіковане обслуговування. Зрештою, де б Ви не придбали газовий котел, встановлювати в Сумах будуть саме наші фахівці, адже мають для цього відповідні ліцензії і від газової служби, і від світового бренду BOSCH.
Наразі ж, в рамках модернізації системи опалення, співробітники “Гідросфери” провели демонтаж старих батарей, крани на яких уже розсипалися і просто не витримали б ще одного опалювального сезону, що могло б в будь-який момент призвести до великої шкоди.
Слідкуйте на нашій сторінці за подальшою реалізацією цього проекту і Ви зможете дізнатися, наскільки економнішою стала система опалення після заміни котла, а також отримаєте корисні поради по вибору елементів системи опалення, щоб вони прослугували максимально довго та комфортно.
Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября