Вчера
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля

Екс-президент ФК «Суми» емоційно звернувся до Сумського мера

«Не бажаю бачити такий вираз обличчя тренера сумської команди!», – дописав у Фейсбук екс-президент ФК «Суми», заслужений юрист України Геннадій Дем’яненко та виклав фото головного тренера команди Валерія Куценко із надзвичайно сумним виразом обличчя.

«Із переходом до комунального управління ФК “Суми” починають збуватися найгірші перестороги, про які заздалегідь інформував мера. Ніяким чином не зловтіхаю після свого увільнення з клубу, навпаки – надзвичайно, м’яко кажучи, сумно провів недільний вечір. Вчорашній розгром – це не програш команди чи тренерського штабу, це закономірний результат діяльності кураторів команди в Сумській міській раді, в першу чергу потрібно замислитися Вірі Мотречко. Це перший сигнал. Але по черзі.

Як виявилося, зміна гербу клубу – не найголовніша проблема команди, як думалось топ-менеджменту. Хоча впевнений, жодних консультацій в розробника брендбуку Сум Юлії Євенко (директор РВО «Шоколад», – ред) не спромоглися отримати. Очевидно, що в цьому комунальному підприємстві першочергово опікуватися потрібно не бухгалтерами чи іншими поважними професіями, а футболістами та їх умовами. Придбавати футбольний інвентар, а не дороговартістні програмні продукти чи компьютери. Дивно б виглядало, якщо міський Шляхрембуд займався не укладкою асфальту, а утилізацією сміття. Хоча це також важлива справа.

Забули мету створення клубу – просування міста Суми та розвиток сумського футболу. Таке відчуття, що Igor Perepeka невдовзі відмовиться від своїх слів. Внаслідок “ефективного” управління отримали перехід в інші клуби аж чотирьох сумчан – Максима Чеглова, Владислава Зрібняка, Максима Ганжі та Вадима Шавріна. Так, кому не відомо, Вадим вже декілька років як мешканець Сум. Їх потреби банально нікого не цікавили. Як результат, в міській команді лише три вихідці із Сум. Нонсенс та справедливі нарікання вбалівальників. Не просто вболівальників, а сумських платників податків, за чий кошт тепер утримується клуб. Повноцінної заміни втрачених футболістів тренерському штабу зробити не дозволили. Як і своєчасно провести навчально-тренувальні збори.

Резюмуючи допис, можливо дещо емоційний, відмічу, що час та можливості для постановки ФК “Суми” на хід є. Тренер Валерій Куценко має всі професійні можливості, окрім деяких господарських. Він, до-речі, волею долі також давно сумчанин. Впевнений, що міська влада в особі керівників Olexandr Lisenko та Oleg Reznik, голів фракцій Анатолий Сагач, Igor Perepeka, Vadim Akperov, Артем Кобзар та Irina Kupreychik не полишать клуб сам-на-сам із дебютними проблемами. Особлива надія на підтримку сумського фан-руху в особі Александр Бабак. Лише Суми! Лише вперед!», – емоційно прокоментував екс-функціонер сумської команди.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября