Вчера
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля

Дорогу Токарі-Межиріч, яку відремонтувала «АМК РЕМ-БУД», високо оцінили і місцеві жителі, і обласні депутати

На Лебединщині завершився ремонт дороги Токарі-Межиріч, яку не відновлювати близько тридцяти років.

Наразі у Межиричі проживає понад 1000 мешканців, і більшість з них працює у місті. Раніше, через поганий стан дороги, проїхати цим відрізком шляху, було дуже складно, а перевізники відмовлялися надавати транспорт. У такій ситуації люди були змушені ходити пішки. Відтак, завершення ремонту автошляху для місцевих жителів – справжнє свято. Останні разом із депутатами обласної ради Віталієм Зеленським та Микитою Банею перевірили якість робіт, які виконала компанія «АМК РЕМ-БУД».

«Покриття – у належному стані. Відповідає всім вимогам та стандартам. Переконаний, воно служитиме довгий час», – констатував депутат обласної ради Віталій Зеленський і додав, що завдяки повній комунікації з головою ОДА Дмитром Живицьким, обласними депутатами, нардепом від Сумщини Михайлом Ананченком, почесним громадянином Лебедина Владиславом Бухаревим маємо реальний результат – завершений ремонт автомобільної дороги.

Його колега, депутат облради Микита Бані також зазначив, що сьогодні в області робляться об’єкти не тільки у великих містах, а і в маленьких населених пунктах.

«Коли є запит від населення – це реалізується в найкоротші строки. Приємно, що є підтримка обласної адміністрації, народних депутатів. Така співпраця дає впевненість, що проєкти в майбутньому будуть реалізовані», –

Місцеві жителі не приховують задоволення від ремонту дороги. Кажуть, не очікували, що зруйнований роками автошлях Токарі-Межиріч на Лебединщині, отримає нове життя.

«Яма на ямі. Їхати треба було пів години. Дорога для села це – майбутнє», – наголосив староста Межиріцького старостинського округу Олексій Шкурко.

«Для нас дороги дуже актуальна тема. Тому що від цього залежить життя людей. Раніше ми добиралися до Лебедина за 40-45 хвилин, а зараз 15-20 хвилин. Ми дуже щасливі, що нам швидко зробили таку дорогу», – додала медична сестра амбулаторії с. Межиріч Вікторія.

«Нарешті цю дорогу зробили. Я так рада за наше село, за наших людей», – говорить місцева жителька Людмила Парамонова.

Нагадаємо, що працівники «АМК РЕМ-БУД» уклали на дорозі щебенево-піщану суміш С-7, очистили автогрейдером узбіччя, вирізали поросоль, а також влаштували фінішний вирівнюючий шар із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября