Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Директор агрофірми «Псьол» Микола Калініченко: «Для мене дороги – це пріоритет»

Компанія «АМК РЕМ-БУД» цінує довіру, яку нам висловлюють представники соціально відповідального бізнесу. Чергова дорога на Сумщині – між селами Мала Рибиця та Великий Прикіл Миропільської громади – зроблена завдяки програмі співфінансування – 50% робіт сплатило державне підприємство «Дороги Сумщини», а 50% – агрофірма «Псьол» на чолі з Миколою Калініченком. Саме нашу команду поважні миропільські аграрії обрали для втілення ідеї якісного та надійного ремонту понад 4 кілометрів автодороги, про що давно мріяли місцеві жителі.

«Для мене як керівника, а я працюю вже 38 років, дороги – це пріоритет. Ще з 1984 року я їх почав будувати. Тут, на території від Криничного до Великого Приколу, ми обробляємо близько 2,5 тисяч гектарів землі. Люди самі попросили прийти на поміч, допомогти впоратися із бур’янами, бо землі останній раз були зорані у 2001 році. І дотепер я разом із ними.

Коли син балотувався у депутати Сумської обласної ради, громада звернулася із проханням зробити цю дорогу. Для мене – це мої пайовики, це мої близькі люди. Іде третє тисячоліття, а ми без доріг і без іншого – стадіонів, майданчиків, тому для нас рахувати кошти – не головне. Головне те, що люди, які проживають у цьому селі, будуть раді, що до батьків і матерів приїдуть діти, а до дідусів і бабусь – онуки. Вони не будуть тепер казати, що рідні не приїжджають через погану дорогу. Тут від Сум буде така дорога, що вони за 35 хвилин будуть у Великому Приколі!

Побачивши, як активно проводить роботи компанія «АМК РЕМ-БУД», вони дуже вдячні, говорять нам усім велике «спасибі»», – прокоментував директор агрофірми «Псьол» Микола Петрович Калініченко.

ТОВ АФ «Псьол», основним видом діяльності якого є вирощування зернових, бобових та олійних культур, постійно інвестує кошти у розвиток Миропільської громади, аби люди не виїжджали із сіл, а навпаки – поверталися сюди і мали хорошу роботу.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября