Вчера
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля
03 апреля
02 апреля

Директор АФ “Псьол” Микола Калініченко відзначив роботу “АМК РЕМ-БУД”

Директор агрофірми “Псьол” Микола Калініченко відзначив якість ремонту дороги, який виконала “АМК РЕМ-БУД“, а також професійність команди і високе забезпечення підприємства сучасною дорожньою технікою.

Упродовж року команда “АМК РЕМ-БУД” зосереджено працювала над покращенням дорожньої інфраструктури Сумщини, реалізувала на професійному рівні низку важливих проєктів. Їх високу якість підтверджують схвальні відгуки та подяки, які надходять від користувачів доріг і замовників, з якими співпрацювала компанія.

Так, цьогоріч “АМК РЕМ-БУД” оновила понад 4 км проблемної частини автошляху, яка з’єднує села Мала Рибиця та Великий Прикіл у Миропільській територіальній громаді. Ремонт дороги виконувався на умовах співфінансування – половину коштів виділило ТОВ агрофірма “Псьол”, решту – ДП “Дороги Сумщини”. За дуже короткий термін бригади “АМК РЕМ-БУД” змінили автошлях до невпізнання. Замість ям і вибоїн там влаштовано нове та якісне асфальтобетонне покриття.

“Відновлений автошлях відіграє важливе значення для мешканців громади, адже цією дорогою щодня курсує шкільний автобус, а на випадок надзвичайних ситуацій – їздить швидка допомога та пожежна машина. За час роботи з даною компанією ми переконалися у професійності її персоналу, її забезпеченості будівельним обладнанням та високій якості виконаних робіт”, – йдеться у відгуці Миколи Калініченка.

За його словами, агропідприємство із задоволенням надалі співпрацюватиме із компанією “АМК РЕМ-БУД” по ремонту доріг у Миропільській ТГ.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября