01 мая
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля

Депутатку Путивльської громади піймали у нетверезому стані під час комендантської години

Депутат Путивльської міської ради Ольга Бутова була спіймана на порушенні закону і намагалася це приховати, щоб уникнути публічної ганьби.

Як повідомило редакції «Сумських дебатів» джерело у правоохоронних органах, поліцейські помітили Ольгу Бутову в громадському місці під час комендантської години, коли будь-які переміщення без перепусток по суті заборонені. До того ж, вона мала явні ознаки алкогольного сп’яніння. Подія сталася ще 27 травня.

Під час спілкування з поліцейськими депутатка вчинила дебош, поводила себе вкрай нахабно, заперечувала нетверезість попри стійкий запах алкоголю і відмовлялася їхати до медзакладу для спростування. Більше того, щоб уникнути відповідальності за порушення комендантської години, Ольга Бутова почала прикриватися волонтерською діяльністю, нібито вона не гуляла допізна, а готувалася везти спорядження для військових (згодом виявилося, що ніхто нікуди їхати не збирався і так і не поїхав). Схоже, жінка навіть не усвідомлювала, що своєю поведінкою дискредитує і почесне звання волонтера, і сам волонтерський рух, і Путивльську громаду. Однак намагання викрутитися виявилися марними – правоохоронці її затримали, і у відділенні поліції факт порушення був офіційно зафіксований в адміністративному протоколі.

За інсайдерською інформацією, у партії «Слуга народу», від якої Ольга Бутова балотувалася до міськради, збиралися достроково позбавити її депутатських повноважень за правилами імперативного мандату, але не встигли, бо почалася війна. Напевно, після розголосу скандального інциденту у політсилі навряд чи будуть зацікавлені, щоб людина з подібною репутацією плямувала їх імідж.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября