Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Депутати від ЄС забули, як самі загнали Сумщину і всю країну в тарифну прірву, а тепер перекладають свою вину на інших

Депутати Сумської міськради від «Європейської Солідарності» Дмитро Лантушенко та Володимир Чепік, сидячи вдома на кухні, влаштували стрім у Фейсбуці, під час якого вирішили обговорити останню сесію міської ради і те, як провалилася їхня провокація із влаштуванням транспортного колапсу.

Саме на цій темі Лантушенко з Чепіком і загострили увагу, зокрема на тому, хто із депутатів як голосував за їхню провокацію і навіть на тому, хто коли виходив із залу під час голосування, при цьому називаючи їх «хитрунами» . Отже, всього голосували 26 депутатів, з них “за” – тільки 14, 10 депутатів не голосували і двоє утрималися. Таким чином, новий тариф на проїзд продовжує діяти, а місто Суми буде працювати в звичному режимі, люди зможуть добратися на роботу, а учні в школу.

Уявивши себе народними суддями, сумські ЄСівці, давлячись від сміху і водночас з презирством, називали прізвища депутатів, які не пішли проти власної громади в угоду місцевим порохоботам.


Свої претензії вони адресували фракціям «Батьківщина», ОПЗЖ і половині фракції «Слуг народу», а також меру Олександру Лисенку.

Нагадаємо, нещодавно голова асоціації перевізників Олександр Запорожець записав відеозвернення, у якому наголосив, що депутати мають усвідомлювати свою відповідальність, коли голосуватимуть за ЄСівський проект про скасування тарифу, адже питання стоїть так: бути чи не бути взагалі громадському транспорту в Сумах. А дії депутатів від ЄС він назвав спробою помститися сумчанам за програш на виборах мера.

Спостерігаючи бурхливу реакції депутатів від ЄС на подорожчання вартості проїзду у маршрутках, хочеться пригадати їм, що саме за часів влади їхнього лідера Петра Порошенка в Україні суттєво здорожчало все, що тільки могло, при чому не на 2 гривні, як проїзд. Чого вартий лише газ – подорожчав у 10 разів! Сьогодні депутати від ЄС рвуть на собі сорочки, вдаючи з себе борців за справедливість, хоча ще недавно саме їхня політична сила зробила все для того, щоб загнати більшу частину населення за межі бідності.

Читайте також: Сумський «транспортний експерт» заплутався в елементарних речах

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября