07 мая
06 мая
01 мая
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля

Депутати від ЄС забули, як самі загнали Сумщину і всю країну в тарифну прірву, а тепер перекладають свою вину на інших

Депутати Сумської міськради від «Європейської Солідарності» Дмитро Лантушенко та Володимир Чепік, сидячи вдома на кухні, влаштували стрім у Фейсбуці, під час якого вирішили обговорити останню сесію міської ради і те, як провалилася їхня провокація із влаштуванням транспортного колапсу.

Саме на цій темі Лантушенко з Чепіком і загострили увагу, зокрема на тому, хто із депутатів як голосував за їхню провокацію і навіть на тому, хто коли виходив із залу під час голосування, при цьому називаючи їх «хитрунами» . Отже, всього голосували 26 депутатів, з них “за” – тільки 14, 10 депутатів не голосували і двоє утрималися. Таким чином, новий тариф на проїзд продовжує діяти, а місто Суми буде працювати в звичному режимі, люди зможуть добратися на роботу, а учні в школу.

Уявивши себе народними суддями, сумські ЄСівці, давлячись від сміху і водночас з презирством, називали прізвища депутатів, які не пішли проти власної громади в угоду місцевим порохоботам.


Свої претензії вони адресували фракціям «Батьківщина», ОПЗЖ і половині фракції «Слуг народу», а також меру Олександру Лисенку.

Нагадаємо, нещодавно голова асоціації перевізників Олександр Запорожець записав відеозвернення, у якому наголосив, що депутати мають усвідомлювати свою відповідальність, коли голосуватимуть за ЄСівський проект про скасування тарифу, адже питання стоїть так: бути чи не бути взагалі громадському транспорту в Сумах. А дії депутатів від ЄС він назвав спробою помститися сумчанам за програш на виборах мера.

Спостерігаючи бурхливу реакції депутатів від ЄС на подорожчання вартості проїзду у маршрутках, хочеться пригадати їм, що саме за часів влади їхнього лідера Петра Порошенка в Україні суттєво здорожчало все, що тільки могло, при чому не на 2 гривні, як проїзд. Чого вартий лише газ – подорожчав у 10 разів! Сьогодні депутати від ЄС рвуть на собі сорочки, вдаючи з себе борців за справедливість, хоча ще недавно саме їхня політична сила зробила все для того, щоб загнати більшу частину населення за межі бідності.

Читайте також: Сумський «транспортний експерт» заплутався в елементарних речах

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября