Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Депутат облради Віталій Калініченко передав дві тонни борошна і макаронів власного виробництва для допомоги жителям Сумщини

Депутат Сумської обласної ради, директор із розвитку ТОВ “Агрофірма “Псьол” Віталій Калініченко  продовжує реалізовувати спільні гуманітарні програми із забезпечення жителів Сумщини продуктами харчування.

“Цього разу приєднався до «СпівДія» хаб у Сумській області, який функціонує на базі КУ «Молодіжний центр «Романтика» СМР та налічує близько 500 волонтерів по всій області.

“СпівДія” – платформа країни для об’єднання волонтерських і державних ініціатив для вирішення гуманітарних питань під час війни. Метою платформи є інтеграція потреб та ресурсів громадського сектору, бізнесу та держави для ефективної допомоги цивільному населенню”, – повідомив Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

У цьому важливому напрямку він відзначив співпрацю  з народним депутатом від партії “Слуга народу” Михайлом Ананченком.

“Дану ініціативу обговорив попередньо із народним депутатом Михайлом Ананченком, завдяки чому софрмували пріорітетні напрямки розповсюдження та покриття. Далі для гуманітарних продовольчих потреб було передано одну тонну борошна та одну тонну макаронів виробництва нашої компанії – “Агрофірма “Псьол”.

Уже найближчими днями ці продовольчі товари будуть волонтерами пофасовані та передані для потреб наших земляків, що опинилися в скрутній ситуації.

Окрім цього “Агрофірма “Псьол” вже сьогодні активно впроваджує плани по забезпеченню місцевого населення продуктами харчування у зимовий період. Адже ні для кого не секрет, що це, можливо, буде чи не найважчий час в історії нашої держави і ми готові докласти всіх зусиль, щоб наші земляки взимку не були голодні”, – зазначив Віталій Калініченко.

Нагадаємо, директор із розвитку ТОВ “Агрофірма “Псьол”  також допомагає з відновленням дитячого садочка “Рукавичка” у селі Запсілля Миропільської громади, який постраждав від ворожих обстрілів. 

 

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября