01 мая
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля

Депутат обласної ради Андрій Кириченко – про ремонт доріг у Підопригорах: «Даю компанії «АМК РЕМ-БУД» найвищу оцінку!»

Компанія «АМК РЕМ-БУД» ремонтує дороги на трьох вулицях у селі Підопригори на Лебединщині, де 20 серпня відбудеться концерт студії «Квартал-95», присвячений 30-річчю Незалежності України. Роботи ведуться на вулицях Прихідській, Влизька та Центральній.

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Андрій Киріянович Кириченко – людина, без якої уже неможливо уявити проведення традиційного кварталівського свята у Підопригорах. Як директор приватного підприємства «Надь» він з 2015 року допомагає організувати неймовірний захід, що не має аналогів по всій країні. За його безпосередньої ініціативи стартував ремонт доріг, якими до села їхатимуть і зіркові гумористи, і популярні артисти, і тисячі глядачів із Сумщини та інших регіонів України.

«Село Підопригори стало для мене рідним. Тут розвивається наш сімейний бізнес. Свого часу це село прийняло нас як інвесторів, а сьогодні воно мені як рідна домівка. Ми зареєстрували підприємство «Надь» у 2006 році і відтоді працюємо тут. Робимо дорогу у першу чергу для наших жителів, для людей. Так, як працює наш шановний Президент України Володимир Зеленський, реалізовуючи національну програму «Велике Будівництво», – щоб жителі нашої країни відчували себе комфортніше. Так само і ми підключилися, щоб покращити умови життя для наших громадян, жителів села і не тільки.

Село Підопригори, як ви знаєте, стало великим брендом на території України, тому що з 2015 року разом із нашим відомим земляком, генерал-полковником Владиславом Бухарєвим у Підопригори ми привели студію «Квартал-95», де у свій час керівником був той, хто сьогодні очолює нашу державу і працює на благо комфортного подальшого життя наших людей», – прокоментував Андрій Кириченко.

Підприємство «Надь» опікується не тільки виділенням коштів для проведення ремонту доріг, а також допомагає із лікуванням хворих, відбудовою храмів, реставрацією дитячих садочків та шкіл. А своїм працівникам надає безвідсоткові займи для придбання у першу чергу житла, автомобілів, вирішення інших соціальних питань.
Щодо враження від співпраці із ТОВ «АМК РЕМ-БУД», яке наразі вже виконує ремонт доріг у Підопригорах, то, за словами Андрія Киріяновича, вони виключно позитивні.

«Ми дуже задоволені співпрацею із компанією «АМК РЕМ-БУД». Я хочу це сказати не для красного слівця. Я людина теж вимоглива, але з першого дня ми порозумілися, з першого дня налагоджена чітка робота і керівництва, і людей, які тут працюють. Я працюю керівником кілька десятків років і оцінку мало кому даю високу, а от «АМК РЕМ-БУД», якщо за старою шкалою, – це тверда п’ятірка, а за новою можу поставити сьогодні 12 балів з плюсом!» – сказав Андрій Кириченко.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (стоит и на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября