Вчера
27 марта
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Чоловік лідерки роменського осередку «Правий сектор» під наркотиками побив людину

Мова йде про вже відомого нашим читачам Ігоря Магденка, який є чоловіком голови Роменського осередку НВР «Правий сектор» Юлії Магденко.

Подія сталася 21 липня. Того дня до депутата Роменської райради Романа Чорного звернулися мешканці одного з будинків. Вони скаржилися, що не мають можливості  гуляти з візками на дитячому майданчику, бо туди заїхали дві фури і невідомі особи проводять зварювальні роботи.

Приїхавши на місце події, Роман Чорний виявив там Ігоря Магденка. Депутат запитав у нього дозвільні документи, але у відповідь отримав потік нецензурної лексики та звинувачень у свій бік. Далі пішла зовсім неадекватна поведінка. «Були погрози, потім почав нацьковувати на мене собаку і кидати в мій бік палки… Я зрозумів, що спілкуватися з такою неадекватною людиної немає сенсу і набрав 102», — розповідає Роман Чорний.

У цей момент депутат почув кроки позаду себе. Коли озирнувся — побачив, що Магденко замахується обома руками на нього палкою, цілячись у голову. Депутат вчасно зреагував і підставив свою руку, відібравши «зброю» у супротивника.

На щастя, поліція приїхала швидко і почала оформляти протокол за напад на депутата. У цей час Ігор Магденко сів на своє авто та втік. Патрульні його наздогнали у районі СТО. Там Магденко чинив опір, але в результаті його таки посадили до патрульного авто і відвезли на освідування.

Судово-медична експертиза показала наявність у крові Ігоря Магденка марихуани натуральної та синтетичної. Наразі йому доведеться відповідати перед законом за їзду за кермом у стані наркотичного сп’яніння та за напад і нанесені тілесні ушкодження депутату районної ради.

Раніше «Сумські дебати» писали, що Ігор Магденко має темне кримінальне минуле — торгував наркотиками біля навчальних закладів, за що має відповідний судовий вирок.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября