14 сентября
13 сентября
12 сентября
11 сентября
10 сентября
07 сентября
06 сентября
05 сентября
04 сентября
03 сентября
02 сентября

Благодійні фонди об’єднують зусилля для допомоги медичним закладам Сумщини

Благодійна організація «Благодійний фонд Олександра Ємця», у співпраці з «Благодійним фондом Муссон» під керівництвом Анатолія Маковського та громадською організацією «Петро і Мазепа», продовжують надавати підтримку медичним закладам Сумської області. Завдяки їх спільним зусиллям вдалося значно збільшити обсяги гуманітарної допомоги та забезпечити медичні установи необхідними ресурсами.

Цього разу, в Суми було доставлено понад 5 тонн гуманітарного вантажу, що включає:

  1. Функціональні ліжка та матраци до них.
  2. Систему реінфузії крові.
  3. Електрокоагулятор хірургічний.
  4. Засоби гігієни для дітей та дорослих.
  5. Ліки та медичні препарати.

Передача цієї допомоги здійснювалась з урахуванням усіх вимог законодавства України. Вантаж був ввезений через державний кордон та задекларований у спрощеному порядку, передбаченому для гуманітарної допомоги.

Директор «Благодійного фонду Муссон» Анатолій Маковський висловив подяку своїм партнерам за підтримку та спільну роботу:

“Наші партнери з «Благодійного фонду Олександра Ємця» та громадської організації «Петро і Мазепа» завжди готові підставити плече допомоги, і це не може не надихати. Ми разом досягаємо набагато більше, ніж поодинці. Дякую кожному за їхній внесок”.

У період війни об’єднання зусиль благодійних організацій є критично важливим для підтримки населення та забезпечення основних потреб медичних установ. Подібні ініціативи є прикладом для інших організацій і керівників, які також можуть активно долучатися до вирішення нагальних проблем. Оперативність та відповідальність у цей час є ключовими факторами для підтримки життєдіяльності регіону.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября