Вчера
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

«АМК РЕМ-БУД» завершила демонтажні роботи у рамках ремонту приміщення Національного агентства з питань запобігання корупції

Працівники «АМК РЕМ-БУД» продовжують виконувати капремонт першого та четвертого поверхів приміщення Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) у Києві.

Завдяки якісній реалізації низки проектів у сфері дорожнього і цивільного будівництва «АМК РЕМ-БУД» отримала позитивну репутацію та довіру не тільки серед приватних замовників, а й від державних органів влади – таких як НАЗК, що є дуже цінним та показовим.

Так, в офісному приміщенні однієї з ключових структур у системі антикорупційної політики України спеціалісти «АМК РЕМ-БУД» вже закінчили усі демонтажні роботи та перейшли до нового етапу. Зокрема, наразі фахівці компанії виконують малярські роботи, займаються стяжкою підлоги, монтують нові стіни, прокладають електричні мережі, а також трубопроводи для майбутньої системи кондиціонування.

Враховуючи важливість об’єкту фахівці «АМК РЕМ-БУД» виконують усі заплановані проектом роботи з особливою відповідальністю, адже офісне приміщення НАЗК щоденно відвідує значна кількість людей, серед яких – європейські партнери, дипломати.

«АМК РЕМ-БУД» цінує довіру державних органів влади та докладе всіх зусиль, щоб створити комфортні умови для роботи співробітників НАЗК, у тому числі й для закордонних гостей.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября