Вчера
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля
03 апреля
02 апреля

«АМК РЕМ-БУД» з’єднає села Крюківщина та Гатне у Київській області сучасним автошляхом

Капітальний ремонт 4,6 км ділянки дороги – від вулиці Одеська до вулиці Велика Окружна Дорога в с. Крюківщина та с. Гатне із створенням чотирьох сучасних транспортних розв’язок – один із найбільш масштабних інфраструктурних проєктів, які реалізує «АМК РЕМ-БУД».

Минулого року у рамках національної програми «Велике будівництво», на замовлення Департаменту регіонального розвитку Київської ОДА, фахівці «АМК РЕМ-БУД» розпочали відновлення вищезгаданого автошляху на Київщині.

Проєктом передбачено будівництво двох автомобільних полос, улаштування зливової каналізації, встановлення вуличного освітлення, а також тротуарів, які у житлових зонах проходитимуть із обох сторін дороги, у нежитлових – з однієї.

Поки дозволяли погодні умови працівники «АМК РЕМ-БУД» виконали на об’єкті значний комплекс робіт, який завершили укладанням (на певних ділянках) нижнього шару асфальтобетонного покриття із крупнозернистої асфальтобетонної суміші, влаштуванням з’їздів, зливових каналізацій, бортових каменів.

Під час будівництва застосовували сучасні технології. Зокрема, у рамках робіт бригади підприємства посилювали окремі ділянки автошляху із непридатним земляним полотном – стелили геомембрану і влаштовували нижній шар із піску та щебенево-піщаної суміші С-5 та С-7, щоб не просочувалася вода та трималася основа дорожнього полотна.

Із початком ремонтно-будівельного сезону команда «АМК РЕМ-БУД» відновить роботи на об’єкті. Сам же проєкт планується завершити у грудні 2022 року.

Відновлення автошляху між селами селами Крюківщина та Гатне у Київській області має дуже важливе значення – покращить комфорт місцевих мешканців та дозволить розвантажити напружений транспортний потік.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября