Вчера
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

«АМК РЕМ-БУД» почала зводити фундамент спортзалу для гімназії селища Димер на Київщині

Наразі на об’єкті працівники компанії займаються монолітними роботами.

Згідно з проєктом, який виконується на замовлення департаменту регіонального розвитку Київської ОДА, «АМК РЕМ-БУД» збудує сучасний двоповерховий спортивний зал із хореографічним залом та одноповерхову їдальню, де харчуватимуться учні Навчально-виховного комплексу «Димерська гімназія-загальноосвітня школа 1 ступеня». Договором передбачено, що реалізація всього комплексу робіт займе два роки.

На сьогоднішній день фахівці підприємства завершили на об’єкті усі підготовчі роботи (демонтували залишки фундаментів старих будівель, що знаходяться на місці майбутньої забудови; зрізали рослинний шар ґрунту; транспортували побутові приміщення) та приступили до процесу будівництва.

Так, бригади «АМК РЕМ-БУД» влаштовують фундамент під майбутній спортивний зал, а також готуються розпочати аналогічні роботи на місці, де буде шкільна їдальня. Усі монолітні роботи планують завершити за 2-3 місяці.

У «АМК РЕМ-БУД» запевняють, що впораються із довіреним завданням на високому рівні та створять необхідні умови для фізичного розвитку та відпочинку учнів Димерської гімназії. Цьому сприятиме успішний досвід компанії із реалізації низки соціально-важливих проєктів, а також потужна будівельна техніка, яку у своєму активі має «АМК РЕМ-БУД».

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября